Monday, July 11, 2011

Senapang gajah Pok su Adil..

Assalamualaikum semua..

Hari ni anum saja nak post tentang satu alat permainan yang adik anum 'Waris' kan buat anak buah nya.. hehehe.. jeng..jeng..


Tengok tu si darwisy ni teruja mencuba.. tapi senapang gajah Pok su Adil ni besar dari tuan yang sedang memegang .. haha.. si adik nya hanya memerhati jelah. tapi opah nya jumpa pistol koboi kat dalam kereta avanza.. katanya pistol tu milik darwisy.. anum pun lupa, ada ke alat mainan ni dulu..?? Tapi selepas 21 tahun ni.. hajat Pok su Adil untuk memegang senjata api atau senapang termakbul..
baru-baru ni adik perempuan anum, hanim ada hari Pertauliahan sempena berakhirnya latihan ala ketenteraan ATM di university dia PALPES.. dan membawa kepada kenaikan pangkat sebagai
Leftenan Muda Nur Hanim Aina bt. Hassim.

dan impian Pok su adil pulak..memegang dan mencuba sendiri senjata api yang sebenar di dalam pameran ATM ni..Okey macam ni la gelagat adik bongsu anum a.k.a Pok su adil buat anak-anak ku..
dia seronok bergambar dengan senjata yang di pamerkan.. alhamdulilah.. dan kini dia masih menuntut di sebuah pusat latihan swasta dan bercita-cita menjadi pegawai safety and health pada suatu hari nanti insyallah..
jumpa lagi, wassalamualaikum.

No comments: