Wednesday, July 6, 2011

happy birthday adam danish..

Assalammualaikum semua..

Pada 29 hb June 2011.. genaplah setahun umur anak kedua anum iaitu Muhammad Adam Danish..
' Selamat hari lahir anak mama.. mama doakan semoga anak mama sihat dan di rahmati Allah s.w.t sentiasa dimurahkan rezeki dan ceria selalu..'


alhamdulilah.. selama anum menjaga sendiri anak-anak anum, adam alhamdulilah dia tak banyak ada masalah kesihatan.. dan makin bulat adalah hahaha.. tapi bulat2 pun dia tetap cute..
dan si abang nya pulak alhamdulilah makin aktif dan bijak.. hehehe.. dah banyak cakap..

Sempena birthday adam bulan june ni mama buat kek special lah.. tapi kena share ngan papa tau.. maklum lah.. masa birthday papa pada 21 hb june tu.. mama ada buat kek juga tapi x berapa jadi. sekarang kek mama buat lebih.. ada cup cake dan kek sebiji.. cukuplah untuk kami berempat..



simple je tapi sekali tengok.. amboi teruknya tangan yang buat deco kat kek ni.. hahaha.. tapi yang pasti kek ni pun habis juga..
jumpa lagi wassalam.

1 comment:

Ayu Safieza @ Humaira' said...

Assalamualaikumwbh anum dear....pe kabor?.....owh dear....mcm mana lak terlepas entry nih....mmmmm cantik kek..ok lah tu....:) gud try......!!