Tuesday, May 24, 2011

bila adam dah tumbuh gigi..

Assalamualaikum w.b.t
hari post blog cerita tentang my little ones Adam Danish..
alhamdulilah.. dia baru tumbuh gigi.. tapi sepanjang tempoh ni dia tak dal demam ke ataupun nangis.. alhamdulilah.. anum cuma sedar bila dia start mengigit bantal, barang mainan dan yang pasti masa anum dukung dia.. adoi.. tak da semena-mena nya anum kena gigit kat bahu.. adoi.. sakitnya mama adam.

Tapi dia tetap cute as always.. dengan senyum nya dan ketawa yang mencuit hati..
jom tengok gigi adam ni.. mama saja snap.. buat kenangan sebelum gigi adam tumbuh penuh nanti macam si abang darwisy Danish.

sekarang gigi adam dah tumbuh 6 batang. 4 dibahagian atas dan 2 dibahagian bawah.
okeylah.. jumpa lagi di lain blog..
wassalammualaikum

2 comments:

Ayu Safieza @ Humaira' said...

Assalamualaikumwbh....anum...comeynye anak buah mommy ni....nanti cepat2 tumbuh gigi ye adam...boleh kekoooh papa lak..muahahahaha!!

hanum hassim said...

salam kak mas.. hahaha.. betul2 asyik papa je kekoh pipi adam.saayang mommy..