Monday, October 10, 2011

adam dan ais cream.

Assalammualaikum semua..

Hari ni anum nak berkongsi gambar ceria anak anum adam..
pada minggu lalu akak ipar dan adik ipar anum datang ke rumah. mereka ada urusan di sini jadi diorang tinggal di rumah kami beberapa hari..selepas dinner kami makan dessert la pulak jadi
malam tu mommy (k.ipar ) anum belikan ais cream.. waa beraya lah anak-anak anum ni.. lebih2 lagi si kecik ni..

nak tahu kenapa??
jom tengok aksi si adam ni dengan ais cream.

.

dan akhirnya tido.. hihihi.. keletihan main ngan ais cream ni.. makan sambil main lah katakan.. mama bagi semangkuk kecil.. mangkuk ke mana, ais cream pun habis cair di meja..
papa kata biarkan lah.. mommy dan che de gelak dan snap picture buat kenangan untuk Tokpa dan Tokma di kampung..
hai sayang kalau Opah dan Atuk tengok ni.. mesti mereka pun tersenyum juga..

Oklah buat semua, semoga happy selalu dan ceriakan diri anda dengan ais cream seperti my adam ni..
Wassalammualaikum.

3 comments:

Ayu Safieza @ Humaira' said...

ngeeeeeeeeeeee....mommy pun mamam banyak ice cream!

Anum, suke nengok gambar adam ni...gud jugak gambar yg last tu anum besarkan...buat large...mesti lagi nakal gaya nye si adam nih! :)

Owh blog anum makin menarik la....cute...I loiiikes!

hanum hassim said...

salam kak mas.. terima kasih.. ala hai biasa je kak mas. blog kak mas dah banyak dapat award.. hehehe.. blog anum ni berabuk je dapat hihi.. tapi oklah harap2 yang singgah nnt x BORING.. hehehe..

hanum hassim said...
This comment has been removed by the author.