Monday, February 16, 2009

darwisy new hairstyle..

Assalammualaikum wbt...

Hujung minggu yang lepas.. papa darwisy buat suprise.. katanya nak buat new hairstyle untuk anak lelaki kesayangan dia ni.. hehehe.. darwisy mula-mulanya ok lagi.. tapi lepas tu, dah start meragam.. mana taknya.. badan dia dah berpeluh2 dan naik miang sebab rambutnya sendiri.. hehehe.. anum ada ambik gambar sepanjang sesi guntingan rambut darwisy yang pertama selepas majlis cukur jambul di kampung..



Haa.. macam tu la gelagat darwisy yang anum dapat rakam masa sesi potong rambut semalam.. selepas potong rambut tu darwisy nangis sangat.. rimas la tu dengan rambut yang baru dipotong tadi.. haa nak tahu x, masa potong rambut darwisy ni tiga orang main peranan.. anum pegang badan darwisy, mama ej pegang kepala dan papa darwisy potong rambut..waa.. berpeluh-peluh kami tiga orang.. hehehe..
Emmmchak..!! inilah gambar terbaru darwisy dengan style rambut dia yang baru..










"Opah & atuk dan tok ma & tok pa, tengok saya ni..saya dah boleh jalan!! " hehehe..'tatih...tatih je.. huhuhu

Nakal kan, papa darwisy buat target.. umur 4bulan dah boleh jalan..xnak dah anak tu belajar menirap ke atau merangkak ke.. hehehe.. tapi sekarang ni darwisy da pandai pusing badan..dan dah menirap..
Anum ada sertakan sekali rakaman darwisy belajar jalan.. tapi papa darwisy suka nyakat ar.. nak tahu apa jadi ..tengok video ni..

video










Petang nya.. darwisy dah tertido..hari ni hari yang penat untuk darwisy.. hehehe.. tengok tu.. lenanya sampai xsedar dah apa yang berlaku lepas tu.. ok setakat ni dulu cerita darwisy minggu ni.. jumpa lagi di lain blog.. ada siapa-siapa nak komen hairstyle terbaru darwisy.. silakan lah ok....wassalammualaikum wbt

2 comments:

Miss Moon said...

wah misti ringan kepala darwisy tew yg lena je tido ...

papa dia dok sabo nok bagi darwisy jalan la tew ...tak pa papa n mama nya nanti lepas nih penat la nok kejor darwisy ekekkeke

hanum dan eddy said...

hahaha.. betul tu kak murni.. kalu lepas ni pandai jalan..lepas penat ar kami dok megejar..