Thursday, December 8, 2011

my office Minconsult.

Assalammualaikum ..

hai.. windu2.. nak menulis blog. masa relak2 dulu boleh ar.. bila time dah sesak ni masa nak menulis blog pun x sempat.. hehe

hari ni baru anum nak upload gambar ofis anum.. Minconsult sdn bhd..
bertempat di Petaling Jaya berhampiran dengan Cristal Plaza.. senang nak ingat atau kenal area Hotel Armada dan Hotel Hilton gitu..

Rezeki kan.. Company ni dalam bidang Engineering.. so ada tersasar sikit ar dari bidang Architecture..tapi kot mana pun lari masih dalam satu skop kerja yang sama iaitu Construction..

well meh cuci mata jab.. k..

MY OFFICE..

dan inilah my officemate.. tertinggal 2 orang lagi.. x masuk dalam gambar.. kak aya dan en.shah. jawatan disini masih sama draughtperson ..cuma drawing je yang berbeza.. i'm doing PLSCADD Land Surveyer..

Oklah jumpa lagi k..
ok tak ok tak? hahaha.. itulah excited nak bekerja kan..
see you all in my next post!

2 comments:

Adha Mohd said...

jai pon dah nak blah jugak...tinggal lah kak ya sesorg..huhuuu

bella said...

hai sis, ok x keje situ? environment lak cm mane ye.. sorry la nak tau je sbb dpt offer.. hehe