Wednesday, April 27, 2011

jom kita basuh kereta..!

Assalammualaikum w.b.t

Alhamdulilah.. kita "continuous story a week of happy together.."

27/03/2011- Ahad
Hari ni kami spend time together kat rumah je.. dah penat outing hari tu masa anum pegi interview.. jadi aktiviti petangnya lepas makan dan rehat bersama, papa ajak kami tolong basuh kereta.. wahhh.. darwisy apa lagi hepy nya dapat main air kat luar..

Anum, hehehe.. dapat tolong tengok jelah.. nak melayan si kecik ni pulak dan tangkap gambar gelagat family ni ..







Mari tengok gelagat anak beranak ni basuh kereta..
Hai.. anak mama darwisy ni tolong papa basuh kereta ke main air?







Anak mama yang sorang ni pulak.. adam.. seronoknya main atas motor.. hehehe.. tak gerak pun takpelah mama.. janji dapat tengok papa dan abang basuh kereta kat luar ni..





ok.. kereta papa dah siap dicuci.. jimat rm 10.. hehehe..

ok.. jumpa lagi. wassalam

3 comments:

Ayu Safieza said...
This comment has been removed by the author.
Ayu Safieza said...

Assalamualaikumwbh Hanum..owh adam demam ker? MMM bagi minum byk air yer. Kak mas baru balik mngurut, 2 hari dah salah tidur tak leh nak sujud solat...ni ada lega sket...


Yumeh!! itew cup cake eik...mmmm thanks sebab sudiiii cuba...kak mas busy ngat oflate ni n kemungkinan minggu ni drive ke kl..abg zul balik lak...(heh3..cam dekat je doha kl...:P)..sbb anak demam hospitalised kat johor.......

Hu3....bila lah nak wat thesisi ni....mcm lambat la lagi grad...adeh...tinggal lagi 2 papers and satu thesis jer...hrp dpt khatam gak......

owh, kim salam kat adik aiii yang hencem tu....:P

hanum hassim said...

waalaikum salam kak mas.. ehmm deman biasalah nak membesarkan.. oh ye ke.. anak a.zul demam yek.. miss there ayah maybe.. sama-sama
ala cupcake kak mas lagi best.. siap ada decorate lagi kat atas dia.. hehehe..

all the best for your thesisi k.. hehe.. kirim salam kat adek hensem tu.. beres je..
ok kak mas.. terima kasih sebab sudi visit this simple blog..