Monday, January 19, 2009

Lenanya darwisy tido..

Assalamualaikum wbt..

Darwisy dua hari ni.. banyak gak pie jalan.. pergi rumah atuk dia dan gie shopping yang pasti anak mama dah letih dan mengantuk.. meragam gak malam ahad. hari ahad darwisy tinggal kat rumah ngan mama..
Malam tadi lepas minum susu.. anum tepuk2 dia kat sofa.. tup..tup anak mama dah tido.. tapi posisi tido darwsy malam tadi lain dari malam 2 yang lain.. macam dalam gambar ni..





Oklah.. ada siapa-siapa nak komen gaya tido darwisy?.. hehehe.. he grow fast.. rindu pulak nak tengok dia masa baby dulu.. sekarang dah pandai..tido tak mahu silau.. nanti ada je tangan kat dahi tu..tutup mata.. setakat ni dulu anum tulis dalam blog darwisy.. insyallah kita jumpa di lain blog..wassalammualaikum wbt..

3 comments:

Miss Moon said...

wah syok nyer darwisy tido ...cam org besar je gaya nyer anum

hanum dan eddy said...

syok ar tido..penat punya pasal.. darwisy xsedar pun kami dok ambik gambar dia tido..

Anonymous said...

comelnya darwisy tdo..wish i could see him...nk cubit2 pipi die..hehehe