Thursday, January 15, 2009

Darwisy Danish di Putrajaya

Assalammualaikum wbt..

Semalam..kami bertolak ke Putrajaya pukul 9mlm.. darwisy masa tu belum tido lagi.. kami bermain dan bercakap dengannya.. tetapi dalam kereta tertido pula anak mama ni.. ngantuk kot.. dia tido hingga sampai kat rumah atuk dia di Putrajaya..

Sampai dirumah atuk..dia dah xmahu tido balik.. jadi kami letak dia dalam buai.. tapi mata dia still fresh..macam ni..aik.. ni macam tanda-tanda lambat je anak mama tido..tapi masa ni dia xnangis dan meragam lagi..

Selepas kami makan malam dia dah mula rasa xselesa nak kuar dari buai.. jadi anum dukung la darwisy.. cakap ngan dia dan check juga kot2 sebab pampers yang buat dia xselesa..


video


Selepas rakaman video kepala darwisy dah nak sampai kat bawah..hehehe.. tengok lah.. aktif sangat tangan dan kakinya.. kemudian anum agah dia dan dia gelak comelnya pulak..xpercaya cuba tengok ni..


Pagi tadi ,pukul 1.30 darwisy dah start xmahu tido.. jadi anum ambik masa lah berbual dan bermain ngan dia.. papa darwisy masa tu dah tido.. tapi kerana nak ambik gambar darwisy punya pasl..papa dia kena bangun.. bimbang gak.. dalam xsedar darwisy kena.. nasib lah.. pastu anum ada minta tolong eddy uploadkan gambar darwisy dalam komputer.. ehmm.. komputer ni.. baru je dibeli beberapa hari yang lepas sebab eddy nak buat keje..terima kasih papa darwisy sebab teman mama darwisy jaga baby pagi2 macam ni..


inilah wajah darwisy yang xmahu tido lagi walaupun jam masa ni dah pukul 2.30 pg.. xmacam nak tido pun anak mama ni.. emmuah mama sayang darwisy danish..!
Ok, insyallah kita jumpa lagi di lain blog.. wassalammualaikum wbt..

No comments: