Thursday, December 8, 2011

make Sushi for Belated Birthday Girl..

Assalammualaikum..

hari ni punya posting nak attach gambar how i make sendiri my sushi untuk this belated birthday girl..


sowi.. takde gambar belated birthday girl ni sorang.. itu pasal ada si kecik handsome boy ni..

15hb september 2011..
hai genap la umur this girl... dot..dot.. secret le.. hahaha..

dah la lambat wish birthday aritu .. muncung itik jap makcik ni.. untuk ceriakan kembali atau pulihkan muncung tu.. anum tanya la.. angah nak makan apa-apa tak? tetiba dia sebut sushi..!

hai.. seperti hari yang di janjikan .. tempat dan sebagainya.. makcik ni sampai kat rumah dah anum mulakan la proses membuat sushi ni. my style.. my bahan- bahan yang sedia ada.. dan orait la.. layan gambar pulak k..

Alhamdulilah.. selesai sudah buat sushi untuk this belated birthday girl.. sayang angah .. hope you like it.. simple jelah kan.. hehe

See you in my next blog.
wassalammualaikum.

3 comments:

Miss Moon said...

anum

bg la resepi .

Kak muni tak pernah buat .

Pakai beras apa ...nak kena macak beras ngan apa

Ira Nira said...

beznyaa...sdap nmpak =)

YuYuShine said...

jgn lupe update resepi2....